Thursday, November 3, 2011

ALVAS BIRTHDAY GIVEAWAY

Assalamualaikum...

dah lama tak join giveaway ni.. heee rindu gilaaa... so FS nak jejoin la giveaway by alvas ni :) heeeee yeayyyy

klik banner untuk join ♥

korang pun boleh join yerr :) heeee

Tarikh tutup 23 November 2011
cepatttttt

Saturday, May 28, 2011

oh! (SERN) bagi GIVE AWAY hadiah misteri!!

SERN's GIVEAWAY ^_____^

Peewit!~
Mesti yang ada rasa teruja kan kalau bab GA ni.. 
Terutama Tiefazatie!~*sorry kalau silap nama*
yelah..setiap GA dia masuk kompem nye dia terpilih plak tu..!~
So, kali ni oh! (SERN) nak wat GA untuk kedua kalinye..~
Macam mana nak join?
Ce citer ce citer..
Mudah jek!
1. Korang perlu copy SEMUA ayat ada kat POST ini.
2. Follow? Tu kebiasaan orang buat kan..? oh! (SERN) tak nak buat macam tu..buat macam tu ibarat tidak ikhlas nak follow citer orang kan? So, its up to you nak follow ke tak.
3. Jawab soalan mudah iaitu TEKA HARGA STEAMBOAT yang Sern makan aritu. Nak info lebih rujuk sticky post ni..
INFO STEAMBOAT oh! (SERN)
4. Tag orang? Tak perlu! Kalau rasa diarang ada sense of nak join, dyerang baca blog korang, dyerang join la eak! Tapi nak tag pun boleh..dialukan. Tapi tak wajib!hehe.
4. Last sekali, copy banner di bawah ni. Letak la mana pun. Yang penting ADA kat BLOG anda. And then bagi backlink kat part comment okay~
So, all the best!
Hadiah tu misteri. Yang pasti lebih daripada RM1** okay! 
(Berkat duit NUFF..hehe)

BANNER KHAS GA NI:

klik banner utk join ♥

FS teka harga Steamboat tu ialah : RM 80.80 ^_____^

MJ Birthday GiveAway'

klik banner utk join ♥

Ucapan utk sis MJ :
FS nak ucapkan Selamat Harijadi kepada sis MJ ^____^ Semoga dimurahkan rezeki dan bahagia selalu...

YH Mother Day Giveaway

klik banner utk join ♥


FS nak join yerr ^______^ Jom lah kiter